Navigatie

Sieraden met een betekenis

GEPLAATST OP 12 NOVEMBER 2018 DOOR LIENTJESBEAUTYCORNER

 IMG_4295 

Zoals jullie weten heb ik nu al een tijdje een tattoo op mijn onderarm staan met de tekst faith. Niet alleen vind ik het een schitterende tattoo, voor mij heeft deze tattoo ook een sterke betekenis. Al van kleins af aan houd ik mij bezig met het geloof, voor mij heeft het geloof een speciale betekenis. Zo heb ik van kleins af aan al een eigen rozenkrans, de rozenkrans is een gebedssnoer en heeft een rijke betekenis.

IMG_4286 IMG_4111

Vele rozenkransen zijn eigenlijk niet bedoeld om als sieraad gedragen te worden, bij Amen Benelux hebben zij gekozen om van deze betekenisvolle gebedssnoer een mooie musthave te maken, op deze manier draag ik mijn rozenkrans altijd bij me. Toen ik hoorde van het merk Amen Benelux was ik meteen enthousiast, ze hebben een breed assortiment aan bijzondere sieraden die het geloof symboliseren.

Amen Benelux 
Het merk amen is verkrijgbaar bij Just-G. Just-G bestaat sinds 2014 en heeft een zeer breed assortiment, een van hun schitterende merken is dus Amen. De gehele amen collectie bekijk je hier. Zoals je kan zien hebben ze veel moois. Mijn persoonlijke favorieten zijn de turquoise en ruby rode rozenkrans. De sieraden worden keurig netjes verpakt in een mooi doosje.

 IMG_3878 IMG_4221

Het mooie van deze lange sieraden is dat ze een echte eyecatcher zijn bij een blouse of mooie v-hals shirt. Daarnaast vallen de sieraden mooi zodat je ze eigenlijk niet eens voelt op de huid. Verder verdient nog aandacht dat je de rozenkrans op verschillende lengtes kan dragen.

Ruby rood Rozenkrans
De steentjes van deze rozenkrans hebben een ruby rode kleur.  De steentjes zijn in facetten geslepen waardoor ze een zeer bijzondere schittering hebben. Door de combinatie met rosegold heeft de ketting een zeer elegante feel. Deze rozenkrans bekijk je hier.

Turquoise 
Deze ketting heeft een lekker opvallend kleurtje, door de combinatie met het zilver is het een casual musthave. De rozenkrans bestaat uit een kruisje, een maria bedel en uiteraard de kralen.

IMG_4157 IMG_4262 

De schakels zijn klein en fijn, dit zorgt ervoor dat deze musthave een elegante feel heeft. Deze rozenkrans bekijk je hier.

78F0F233-7507-4E4D-979C-12D2B131D8A7

Ik vind het niet alleen schitterende sieraden ik vind het symbool van de sieraden het nog meer bijzonder maken. Wil je eens de schitterende sieraden van Amen Benelux bekijken, dan kan je naar een dealer bij jou in de buurt, zo heb je bij mij in de buurt Kadoes Concept Store.

Amen bestsellers

Laat je inspireren

Winkelwagen

MustHave: Rozenkrans

Rozenkrans

© 2016 - 2019 Just-G | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel