Navigatie

Wauw! Sieraden met betekenis: Amen sieraden

GEPLAATST OP 13 FEBRUARI 2017 DOOR YOUR FASHION AVENUE

Amen sieraden

Kennen jullie het Italiaanse sieraden merk Amen al? Mooie sieraden met een speciale betekenis. Ben je gelovig, draag je een sieraad voor je geliefde of vind de collectie gewoon mooi? Amen sieraden heeft iets speciaals voor iedereen! Bekijk welke items ik koos.

Obsessed met sieraden
Fashion is art! Dit heeft alles te maken met jouw unieke smaak. Zorg voor een eigen stijl, want dat maakt je uniek en zo zijn jouw fashion items elke dag opnieuw een kunstwerk. Ik ben zelf obsessed met mooie sieraden en ben nogal kieskeurig. De Amen collectie is prachtig, maar ik moet bekennen dat niet alle sieraden helemaal in mijn stijltje passen. Maarrrr.. er zitten FANTASTISCHE, unieke stukken tussen. Eerlijk gezegd kon ik zelfs niet kiezen voor welk sieraad ik zou gaan! Er zijn zoveeel mooie eyecathers. Pure klasse. Bekijk hier welke juweeltjes ik koos!

Wil je zelf ook zo’n sieraad met betekenis? Bij just-g.nl vind je alle verkooppunten!

Dé trends van dit moment!
Met de Amen sieraden ben je meteen helemaal on trend. Musthaves van dit moment zijn de kruisjes. Je ziet ze overal terug. In kettingen, armbanden en ringen. Draag de ringen op verschillende plekken op je vingers. Varieer tussen laag op de vinger en juist bovenaan. Super cool! Tevens mag je ook lekker mixen en matchen met diverse kleuren rose, goud en zilver voor een speels effect. Ook de layering trend is het helemaal en dit kun je ideaal creëren met de diverse fijne kettinkjes van Amen.

Diverse collecties
Amen heeft een uiteenlopende collectie sieraden. Eén van de vele collecties is de Pray Love collectie. Ook wel de Prega, Ama collection genoemd. Dat klinkt zelfs al mooi! Deze collectie bevat hele fijne sieraden met elk een klein detail, zoals een kruisje, hartje of een woord erin gegraveerd. De Bracelet & Charmes collectie bestaat uit lederen wikkelarmbanden. Naast de armbanden heeft Amen een hele speciale lijn van unieke gouden en zilveren sieraden en een junior lijn voor kids.
 

  Amen sieradenAmen sieraden

   

Amen bestsellers

Laat je inspireren

Winkelwagen

MustHave: Rozenkrans

Rozenkrans

© 2016 - 2019 Just-G | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel