Navigatie

Yes, Amen en Halleluja: Sieraden, jewels, jewelley, jewelry, juwelen! We love!!

GEPLAATST OP 29 NOVEMBER 2017 IN SIERADEN DOOR KIKI 10 REACTIE'S

Amen!
Zoals je misschien al wel weet ben ik goudsmid en verzot op mooie sieraden. Onlangs kwam ik het merk Amen tegen en ik was verkocht. Ik neem je mee in de wereld van geloof en liefde! Sieraden? Yes please, Amen for that!

Wat is Amen?
Er was eens….. een Italiaanse zakenman, genaamd Giovanni Licastro, die in 2012 een sieradencollectie ontwierp met als leidraad: het geloof. Dit zie je terug in de betekenisvolle opschriften en woorden die gebaseerd zijn op liefde, spiritualiteit en natuurlijk, geloof. Zo heb je onder andere de Bracelet & Charms collectie. Deze bestaat uit stoere, lederen wikkelarmbanden die je kunt personaliseren met charms. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook is er de Angels collectie, die (of course) gebaseerd is op engelen. De vleugels zijn mooi verwerkt in armbanden, ringen en colliers. Maar ze hebben ook leuke collecties gebaseerd op rozenkransen onder de noemer: “Rosarium”. Natuurlijk is ook gedacht aan de jeugd van tegenwoordig met leuke sieraden voor bijvoorbeeld een geboorte, doop, communie of vormsel! Ook de man kan aan zijn spreekwoordelijke “trekken” komen en kan hij kiezen uit lederen wikkelarmbanden, ringen en rozenkransen.

Amen is een sieradenmerk dat met haar sieraden een boodschap wilt overbrengen over geloof en liefde, maar wel met een fashionable en moderne twist!!

Sieraden van Amen.
Ik kwam de collectie Rosarium tegen van Amen en was gelijk verkocht. Erg leuk die rozenkransen! Maar welk sieraad vond ik nu echt het mooist? Dat is dan toch de Zilveren rosarium ring met zwarte en witte zirkonia’s in pave zetting in de vorm van een kruisje. Geweldig!! De winkelverkoopprijs is €109. In eerste instantie was ik bang dat ik de ring voelde zitten als ik hem om had, maar niets is minder waar. Hij staat geweldig en is leuk te combineren met….. nou, eigenlijk alles!!

Amen bestsellers

Laat je inspireren

Winkelwagen

MustHave: Rozenkrans

Rozenkrans

© 2016 - 2019 Just-G | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel