Navigatie

Toen Edwin & Rineke van Tiara Benelux mij vroegen om hun armbanden t.b.v. Make A Wish te vertegenwoordigen wist ik meteen dat ik dat wilde doen. Een bijdrage leveren aan een goed doel door middel van het verkopen van deze prachtige Lapis Lazuli armbanden.

Wilt u ook een bijdrage leveren? Voor winkeliers is er een startpakket beschikbaar van 24 armbanden inclusief verpakkingsmateriaal.

Per armband (winkelverkoopprijs 24,95) gaat er 5 euro naar de Stichting Make A Wish.


Make-A-Wish Nederland

Make-A-Wish Nederland, dat voorheen bekend stond als de Doe een Wens Stichting Nederland, is een professionele vrijwilligersorganisatie die kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte door het vervullen van de liefste wens de kracht geeft om weer kind te zijn. Als onderdeel van de Make-A-Wish Foundation International, maakt Make-A-Wish Nederland onderdeel uit van de grootste wensvervullende organisatie van de wereld. Deze stichting ontvangt geen subsidie van de overheid en is geheel afhankelijk van giften.

Kinderen met een levensbedreigende ziekte willen, net als alle andere kinderen, gewoon kind zijn. Helaas is dit niet altijd mogelijk om het leven van deze kinderen voor een groot deel bestaat uit angst en ziekenhuisbehandelingen. Om deze reden zet Make-A-Wish Nederland zich in voor deze kinderen om ze uit de zorgen te halen en hun liefste wens in vervulling te laten gaan. Zo kan het kind weer even kind zijn en geen patiënt. Dit is niet alleen van belang voor de kinderen zelf, maar voor het hele gezin. Zo kunnen zijn met kracht en energie de toekomst tegemoet, wat die toekomst ook brengt.

Een kind kan door iedereen aangemeld worden bij de stichting, waarna een wensteam van vrijwilligers op huisbezoek gaat om de liefste wens van het kind te achterhalen. Hierna gaan de vrijwilligers aan de slag om deze wens in vervulling te laten gaan, samen met de kantoormedewerkers die de logistieke zaken regelen. Er komt tenslotte veel bij kijken bij het uitvoeren van een fantasierijke wens en juist hiervoor worden de giften gebruikt.

© 2016 - 2018 Just-G | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel